Testimoniale

Mareste caracterele

Cateva elemente de feed-back din partea participantilor

 

“Am socializat si am legat prietenii frumoase, ne-am simtit minunat. Mi-a placut organizarea si seriozitatea;  proiectul a fost exceptional, am deprins multe informatii si am tras cateva concluzii: pot spune ca am cunostinte bune ale antreprenoriatului, stiu sa ma adresez publicului, sa am cele mai bune oferte, cel mai frumos stand si cele mai atragatoare afise publicitare.”
PECTU ADINA- YOUNG GENERATION TEAM
(Liceul Teoretic Mihail Kogalniceanu Snagov, Ilfov)

 

“  Ne-a ajutat sa cunoastem persone noi, sa facem schimb de experinta. Am invatat lucruri noi.”
VELISCU LUCIAN MARIAN – BEST CN TOUR
( Liceul Tehnologic Cezar Nicolau, Branesti, Ilfov)

 

“Din punctul meu de vedere experienta din aceasta tabara a fost unica, organizarea foarte buna, iar toti oamenii din jurul nostrum foarte deschisi si sociabili. As reveni oricand cu drag.”
VOICU ROXANA- IF TRAVEL & TOUR
(Liceul Teoretic Traian Lalescu, Branesti, Ilfov)

 

“Impresiile despre stand sunt excelente si a fost un loc frumos unde mi-am facut prieteni si am invatat lucruri noi.”
PUSCALAU ANA-MARIA- IF TRAVEL & TOUR
(Liceul Teoretic Traian Lalescu, Branesti, Ilfov)

 

“Tabara a fost foarte frumoasa, atmosfera placuta si oameni minunati. Targul s-a desfasurat intr-un cadru foarte mare. Activitatile care s-au organizat mi-au placut, iar pe viitor daca ar fi sa aleg unde sa merg in tabara, cu siguranta as alege statiunea Straja.”
ANULESCU DENISA LILIANA- DANUBIUS PRESS
(Liceul Teoretic Traian Lalescu, Orsova, Mehedinti)

 

“ Tabara a fost foarte frumoasa, la fel ca toate activitatile desfasurate aici. Sunt foarte mandra de ce am invatat in timpul cursurilor de tehnoredactare sis per sa am ocazia sa mai particip si la alte proiecte in aceasta tabara.”
GHIATA CAMELIA FLORINA- DANUBIUS PRESS
(Liceul Teoretic Traian Lalescu, Orsova, Mehedinti)

 

“Au fost patru zile obositoare, dar in care distractia a fost “la cele mai inalte cote” ajungand chiar si la cota 1700. Au fost patru zile in care am legat multe prietenii, am invatat multe lucruri noi atat in timpul liber cat si in cel de la workshop-uri. Chiar daca efortul depus nu ajunge a fi premiat, plec de aici cu zambetul pe bune si cu nerabdarea de a incepe cat mai multe proiecte pe viitor.”
ALMARICHII ANTONIO GABRIEL – TLO TRAVEL
(Liceul Teoretic Traian Lalescu, Orsova, Mehedinti)

 

“Personal mi-a placut aceasta tabara, deoarece am cunoscut personae din alte judete, am legat prietenii, am desfasurat activitati foarte interesante, concursuri care ne-au stimulat spiritul competitiv.”
BOGORODITA CAMELIA- CAMPUS
(Colegiul National Ghe. Titeica, Drobeta Turnu Severin, Mehedinti)